Evolve Marketing Roadshow 2016

2015 is nog niet ten einde maar vanuit Evolve Mobile zijn we al volop bezig met komend jaar! Ook in 2016 willen wij marketeers helpen om beter in contact te komen met hun doelgroep en te leren over hun gedrag, topics die steeds belangrijker zijn geworden in de afgelopen en komende tijd. 

Marketing Roadshow

Om dit te bereiken zetten wij voor komend jaar een roadshow op waarin we ingaan op de actuele stand van zaken en mogelijkheden op het gebied van locatie gebaseerde marketing. Dit doen we voor marketeers tijdens een aantal branche specifieke evenementen zoals: Hospitality & Evenement Locaties, Educatie en Retail. Aan de hand van praktische voorbeelden geven we antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe identificeer ik mijn gasten en bouw ik een profiel op?
  • Op welke manier bereik ik mijn gasten op hun mobiele apparaat?
  • Wat kan ik leren van het gedrag van mijn gasten?
  • Hoe pas ik deze inzichten in om om mijn bedrijfsdoelstellingen te behalen?

Hospitality & Evenement Locaties

WiFi voor uw gasten is een sterk selectie criteria geworden in de hospitality en evenement sector. Maar hoe kunt u voor uw eigen organisatie hier voordeel mee behalen?

Op dit moment zijn we hard bezig met een onderzoek in de evenementen branche. Hierin komt de huidige stand van zaken op het gebied van WiFi voor gasten aan de orde.

Als vervolg komt Evolve Mobile met een uitgebreid rapport waarin niet alleen de actuele stand van zaken naar voren komt, maar ook de kansen voor de toekomst beschreven worden.Succesvolle cases vanuit verschillende landen zorgen verder voor verdieping en inspiratie. De oplevering van dit rapport zal plaats vinden tijdens een technologie update op een inspirerende locatie.

Educatie

Evolve heeft bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) laten zien dat een een goed gasten WiFi ook in de educatie markt van groot belang is. Eenvoudige, veilige en betrouwbare toegang tot het internet is een absolute vereiste verworden en de manier waarop we dit bij de TU/e bereiken delen wij dan ook graag. Een speciaal evenement voor de educatie markt rond deze case staat inmiddels dan ook op stapel. Hierbij is niet alleen ruimte voor het onderdeel IT maar ook voor communicatie afdelingen van hogescholen en universiteiten met het component WiFi Marketing.

Retail

Als laatste sector gaan we een licht werpen op de toekomst van offline retailers. Hoe bouw je een sterke omnichannel strategie op en combineer je on- en offline marketing? Tijdens ons retail & technologie event kijken we terug op de learnings van onze afgelopen round table sessies met als thema “De Hybride Consument”. Daarnaast behandelen we voorbeelden van retail organisaties die voorop lopen als het gaat om innovatie en de adoptie van nieuwe technologieën. Dit alles met als doel een sterkere relatie op te bouwen met de consument en nog relevanter te zijn.

 

Round table “De Hybride Consument”

Naast onze marketing roadshow gaan we in 2016 ook verder met onze succesvolle round table “De Hybride Consument” in het begin van het jaar. Na de succesvolle eerste en tweede editie zullen we hierbij marketing professionals uit diverse sectoren bijeen brengen om te leren van elkaar, nieuwe inzichten te verkrijgen en een update te ontvangen op het gebied van de technologische mogelijkheden.

 

Zodra de exacte data en locaties bekend zijn brengen wij jullie natuurlijk als eerste op de hoogte, so stay tuned! Mocht je niet kunnen wachten of vragen hebben neem dan gerust contact op met ondergetekende of Evolve Mobile via info@evolve-mobile.com