Evolve Services & Evolve Mobile verhuizen per 1 april naar het Philips Stadion.

 

Na 3 leerzame jaren in het creatieve hart van Eindhoven hebben wij besloten om per 1 april 2017 ons kantoor te verplaatsen naar een nieuwe inspirerende omgeving. Vanaf deze datum bedienen wij jullie vanaf een ruimte met topsportklimaat, het Philips Stadion in Eindhoven.

 

De keuze voor deze ruimte was verrassend voor de hand liggend volgens Niels Aarts, Managing Partner bij Evolve:

Hoewel we in onze eerste jaren op Strijp-S veel hebben mogen leren over creativiteit en ondernemerschap liepen we steeds vaker tegen beperkingen aan en mistte we nieuwe impulsen. We waren als organisatie het videolab eigenlijk ontgroeid en omdat we toch veel te danken hebben aan het innovatieve Eindhoven zochten we dus al een tijdje naar een passend alternatief.

 

Bovenaan ons wensenlijstje stonden de kenmerken: uitstraling, professionaliteit en presteren, en toen Kick Offices met de mogelijkheid kwam ons te vestigen in het Philips Stadion was de keuze dan ook snel gemaakt. Het professionele topsportklimaat van PSV, de creativiteit en originaliteit van Kick Offices, Kragt Groep en de stad Eindhoven bieden ons eigenlijk alles wat we zochten.

 

We zijn dan ook blij dat we per 1 april de transfer naar dit mooie stadion mogen afronden, en nodigen onze relaties dan ook van harte uit een de ruimte te bezichtigen en zelf te ervaren waarom dit voor ons de beste keuze is voor de toekomst.

 

Mocht u verdere vragen hebben naar aanleiding van dit bericht dan kunt u contact met ons opnemen per mail of ons bellen op 040-3041365. Onze adresgegevens zijn per 1 april: Frederiklaan 10a, 5616NH Eindhoven.