Evolve Services, de nieuwe formule van Evolve.

Waarom Evolve Services?

Het huidige bedrijfslandschap is dynamischer dan ooit tevoren en ontwikkelingen volgen elkaar in een versneld tempo op. Dit heeft als gevolg dat bedrijfsmodellen hun relevantie verliezen, en dat startende bedrijven moeite hebben om grip te krijgen op de markt. Een belangrijke oorzaak hiervan is de machtsverschuiving van bedrijf naar klant. ‘De klant is koning’ is daarom relevanter dan ooit tevoren, maar simpelweg doen wat de klant vraagt is niet meer genoeg. In deze tijd betekent het dat je moet anticiperen op wat de klant wil. Hiervoor zal je niet alleen je klant door en door moeten kennen, maar moet je ook een bedrijfsmodel hanteren waarin de klant centraal staat.

Bij Evolve zagen we dat veel bedrijven hier moeite mee hebben. Zij gaan vaak op zoek naar de verkeerde oplossingen. Dit komt doordat problemen slechts vanuit één invalshoek worden bekeken. Hierdoor komen ze uit bij externe bureaus met een aanbod van specifieke oplossingen. Deze bureaus zijn meestal wel in staat om de omzet van het bedrijf tijdelijk te laten stijgen, maar ontbreekt vaak het vermogen om duurzame omzetgroei te realiseren. Precies om die reden hebben we Evolve Services opgericht. Wij geloven dat onze brede ervaring op het gebied van marketing, sales, en strategische bedrijfsontwikkeling de oplossing is.

Wat doet Evolve Services?

Evolve Services biedt een grote diversiteit aan diensten die zowel direct als indirect omzetgroei realiseren. De diensten op zichzelf zijn niet uniek, maar wel onze manier van werken. Zo nemen wij de tijd om ons het ‘DNA’ van bedrijven eigen te maken. Geladen met de identiteit van het bedrijf gaan wij op zoek naar de kern van het probleem. Vervolgens bieden we een gepersonaliseerde oplossing aan, die past bij het bedrijf. Zo helpen wij bedrijven met het centraal stellen van hun klant, creëren wij onderscheidend vermogen en zorgen we voor duurzame omzetgroei.

Wij willen er alles aan doen om bedrijven te laten groeien in deze snel veranderende bedrijfswereld. Om die reden zoeken wij continu naar de laatste marktontwikkelingen, en delen wij wekelijks onze nieuwste inzichten. In ieder bedrijf zit verborgen potentieel om te groeien, en de enige manier om die te vinden is door nooit genoegen te nemen met je huidige positie.

 

Momenteel zijn we druk bezig met de verdere introductie van Evolve Services. In de komende tijd zult u via de verschillende communicatiekanalen meer zien en lezen over de toekomst van Evolve Services en de mogelijkheden die wij brengen voor uw organisatie. Onderdeel hiervan zijn onder andere een vernieuwde website en een eigen nieuwsbrief.

“ Never Settle ”  – Evolve Services