Gloria Hotels en Resorts

Gloria Hotels & Resorts kiest voor WiFi Marketing van RaGaPa

Gloria Hotels en Resorts in Turkije heeft onlangs met succes de innovatieve WiFi marketing oplossing van RaGaPa geïntroduceerd als WiFi oplossing voor haar 4 resorts met een totale omvang van 890 hectare en 1200 hotel kamers.

De ideale marketing oplossing voor WiFi marketing

Met de in-browser oplossing van RaGaPa heeft het bedrijf de mogelijkheid om tot 3000 gebruikers tegelijktijdig toegang te verlenen tot het gasten WiFi en direct met hen te communiceren via de internetbrowser van de gasten. Als service biedt het bedrijf een gratis en betaalde WiFi variant aan welke laagdrempelig en beveiligd is.

De marketing mogelijkheden van de RaGaPa oplossing stelt het bedrijf onder andere in staat de eigen social media kanalen (facebook, twitter, youtube en instagram) te promoten en WiFi gebruikers hier naar toe te linken. Ook zullen er promoties en aanbiedingen aangeboden worden middels gepersonaliseerde banners.

Grootste use-case in Europa

“Het installeren van de RaGaPa oplossing vereiste wat expertise, gelet op de omvang en capaciteit van het WiFi netwerk, maar met de hulp van RaGaPa ging het uitermate snel” aldus Adil Biskin, CIO van Ozaltin Holding (het moederbedrijf van Gloria Hotels).

“RaGaPa’s WiFi engagement oplossing is niet alleen de perfecte marketing tool, maar helpt ons ook om te communiceren en contact te onderhouden met onze gasten binnen ons immense complex. Een bijkomende uitdaging bij de inrichting was de keuze voor een gratis en betaalde variant van het WiFi netwerk dat wij onze gasten bieden, welke een aparte doelgroep vormen. Ondanks dat werkt de oplossing conform verwachtingen en is het geheel binnen de tijdslijnen van het project opgeleverd”.

“Dit specifieke project vroeg het nodige maatwerk gegeven het feit dat we hier praten over een van de grootste resorts in Europa maar uiteindelijk zijn alle wensen van de klant verwerkt in de inrichting” aldus Gagandeep Singh, CEO van RaGaPa Inc.

“Al binnen enkele dagen na de oplevering zagen we duizenden impressies en clicks gegenereerd via de verwijzingen en promoties door gasten. Dit bewijst direct de kracht van RaGaPa en toont aan waarom wij een van de beste WiFi marketing tools ter wereld leveren”.

Over RaGaPa Inc.

RaGaPa is een pionier op het gebied van in-browser content injectie waarmee locatie houders de mogelijkheid krijgen hun eigen content (aankondigingen of promoties) en verwijzingen te distribueren via het WiFi netwerk. De boodschappen worden automatisch weergegeven op alle webpagina’s (http) welke door gebruikers van het WiFi netwerk bezocht worden.

RaGaPa WiFi Marketing kan worden ingezet voor branding doeleinden, het genereren van inkomsten en het communiceren met bezoekers. De boodschappen worden zonder acties vanuit de bezoekers weergegeven ongeacht het type internetbrowser, device of het scherm formaat. Met de campagne management tool kan de eigenaar van het netwerk de promoties en boodschappen zelf creëren, direct verzenden of inplannen.

Over Gloria Hotels en Resorts

Gloria Hotels & Resorts is gevestigd in Antalya-Belek vlakbij de Acisu rivier en is direct verbonden met het strand via een brug. Het totale complex omvat het Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort en Gloria Serenity Resort met golfbanen van in totaal 45 holes. Het complex heeft een van de grootste WiFi gasten netwerken in heel Europa dat tot 3000 bezoekers toegang tot het internet geeft over een gebied van 890 hectare en 1200 hotelkamers.

RaGaPa in Europa

Als vertegenwoordiging van RaGaPa in Europa vertelt Evolve Mobile wij u graag meer over deze innovatieve oplossing. Mocht u na het lezen van dit artikel vragen hebben of meer uitleg willen over de oplossing neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Meer informatie kunt u ook hier terug vinden.