Evolve Mobile zoekt stagiaire!

Evolve Mobile zoekt stagiaire!

 

Bij Evolve Mobile (in Eindhoven) zijn we op zoek naar een spontane en gemotiveerde stagiaire voor een afstudeeropdracht na de zomer (medio september/oktober). Natuurlijk vertellen we je graag wat je van ons mag verwachten en naar wie we op zoek zijn. Wil je deel uit maken van een dynamisch en innovatief team, en heb je interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie? Neem dan snel contact met ons op.

Wat hebben we te bieden?

Stagelopen bij Evolve Mobile is leuk, maar je hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven. Vraag het aan onze klanten en partners, of kom langs voor een kop koffie (of iets anders). Omdat we een jong en dynamisch team zijn is het belangrijk te begrijpen dat je hier niet in een suffe organisatie terecht komt. We zijn een flexibel bedrijf, dit verwachten we van onze teamleden maar bieden we ook richting hen. Na dit promotiepraatje over onszelf vraag je je vast af wat we doen. Hier komt ie dan:

Bij Evolve Mobile helpen we consument georiënteerde organisaties om de klantervaring op locatie te verbeteren. Dit doen we door de inzet van nieuwe marketing technologieën, die ervoor zorgen dat bedrijven relevanter en persoonlijker kunnen communiceren en hun klanten beter leren begrijpen. Onze klanten zijn vooral actief in de volgende sectoren: retail, hospitality en transport.

Waar zijn we naar op zoek?

Ondernemerschap, nieuwsgierigheid en zelfstandigheid vinden we erg belangrijk. Daarnaast is het mooi meegenomen als je interesse hebt in technologie maar je hoeft geen computerprogrammeur of app-bouwer te zijn (in tegendeel)! We hebben een aantal leuke opdrachten waar we je graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek. Wat we alvast kunnen verklappen is dat er mogelijkheden zijn om onderzoek te doen onder bedrijven, onze (potentiële) klanten maar ook onder consumenten.

Wil je meer weten of heb je interesse?

Wanneer je vragen hebt over de stageplaats, of geïnteresseerd bent, kun je telefonisch contact opnemen met Niels Aarts (06-22442222) of per e-mail (niels@evolve-mobile.com).