Retail

Wilt u:

Inzicht krijgen in het gedrag en de voorkeuren van bezoekers en klanten?

Relevante promoties aan kunnen bieden aan uw klanten?

Uw omzet verhogen met een mobiele retail oplossing?

Uw  gasten WiFi benutten voor marketing doeleinden?

Bezoekers helpen bij het navigeren binnen uw pand?

Met onze innovatieve oplossingen en marktkennis helpen wij retail ketens, collectieven en vastgoed eigenaren bij het ontwikkelen van de relatie met hun klanten.

Dit doen wij door het leveren van advies en de juiste technologische tools, welke omzet verhogen en de klantervaring verbeteren.

Door online en offline te verbinden realiseren we nieuwe mogelijkheden om bezoekers te herkennen en met hen te communiceren. Hierbij gaan wij uit van het principe: de juiste boodschap op het juiste moment en plaats. Dit doen wij vanuit een omnichannel approach, met mobile als verbindende factor.  Het resultaat? Een betere aansluiting op de Customer Decision Journey.

Lees meer over onze oplossingen voor de Retail

Event locaties

Wilt u:

De bezoekerservaring verbeteren door het aanbieden van indoornavigatie?

De commerciële mogelijkheden vergroten voor sponsoren en partners?

Gasten veilig en eenvoudig toegang verlenen tot uw WiFi netwerk?

Inzicht krijgen in de bezoekersstromen in uw pand?

Wanneer het gaat om evenement locaties helpen wij congrescentra, podia, hotels, pretparken en stadions bij het verhogen van hun klanttevredenheid en omzet.

Dit doen wij door mobiele oplossingen in te zetten waarmee bezoekers bereikt kunnen worden op hun mobiele telefoon, laptop of tablet.

Onze oplossingen zijn in staat grote bezoekersstromen te faciliteren en meerdere doelgroepen te adresseren, ieder met hun eigen wensen en behoeften. Ook zorgen ze voor een aantoonbare verhoging van de opbrengsten uit retail, catering en hospitality activiteiten.

Lees meer over onze oplossingen voor Event Locaties

Smart Cities

Wilt u:

Inwoners en bezoekers eenvoudig en effectief bereiken via hun smartphone?

Promoties aan kunnen bieden op basis van locatie en voorkeuren?

Een passend exploitatie model voor uw WiFi netwerk?

Meer inzicht in de voorkeuren en het gedrag van stadsbezoekers?

Realtime communiceren met bezoekers voor evenement promotie?

Stadscentra kennen een grote verscheidenheid aan bezoekers, ieder met hun eigen vragen en behoeften. Met onze kennis op het gebied van smart city concepten reiken wij city marketing organisaties, maar ook middenstanders en gebiedsontwikkelaars, de helpende hand om deze zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Of het nu gaat om communicatie rond evenementen, het verhogen van gebiedsaantrekkelijkheid of ondersteuning van de plaatselijke middenstand wij helpen u bij met de keuze voor de juiste oplossing. Daarnaast helpen wij bij de totstandkoming van een sluitend exploitatie model in samenspraak met alle stakeholders.

Lees meer over onze oplossingen voor Smart Cities

Public transportation

Wilt u:

Reizigers eenvoudig van A naar B laten navigeren?

Uw omzet verhogen met een complete mobiele retail oplossing?

Realtime reismededelingen kunnen doen via de gebruikers van uw gasten WiFi?

Meer inzichten in de looppaden en voorkeuren van reizigers?

Vervoersmaatschappijen, maar ook vliegvelden en stations, hebben dagelijks te maken met grote groepen reizigers die zij zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Hierbij spelen efficiency en service een grote rol maar hebben zij ook te maken met andere activiteiten zoals retail en horeca exploitatie.

Daarnaast vraagt de interne organisatie steeds vaker om meer inzichten in de doelgroep en zijn de verwachtingen en wensen van reizigers aan steeds meer verandering onderhevig.

Door innovatieve technologieën in te zetten stellen wij vervoerders en exploitanten in staat te communiceren met bezoekers via het meest persoonlijke communicatie kanaal, de mobiele telefoon. Hiermee kunnen zij hun bedrijfsmodel versterken en vernieuwen en versterken zij de relatie met hun klanten.

Lees meer over onze oplossingen voor Public Transportation