Oplossingen Evolve Mobile

 

Location Based Services

De juiste boodschap op het juiste moment, dat is waar het om draait bij Location Based Services (LBS). Door middel van het herkennen van bezoekers voegen wij een extra dimensie toe aan uw marketing strategie. Met onze LBS oplossingen verkrijgt u inzicht in het gedrag van uw klanten en prospects, verhoogt u uw rendement én stijgt de klantervaring. Of het nu gaat om iBeacons, WiFi Analytics of indoor navigatie wij lopen voorop met de nieuwste technologieën die zich bewezen hebben in de praktijk. Door on- en offline te koppelen brengen wij u nieuwe mogelijkheden en helpen wij u bij het behalen van uw doelstellingen.

Wilt u meer weten over onze visie op Location Based Services?

Vraag dan hieronder onze Whitepaper aan.

Whitepaper download

 

Meer informatie over onze oplossingen op het gebied van Location Based Services

WiFi

Een goed WiFi netwerk is niet langer een luxe maar een absolute vereiste in deze tijd. Smartphones, tablets en laptops zorgen voor een alsmaar toenemend vraag naar WiFi, waarbij gebruiksgemak, kwaliteit en prijs doorslaggevende factoren zijn in de keuze voor het juiste product. Maar hoe weet u welke oplossing het beste bij u past?

De aanschaf van een WiFi netwerk is geen dagelijkse bezigheid, en door de groei van het aantal aanbieders neemt de keuze alsmaar toe. Dankzij jaren ervaring in de IT-branche kent Evolve alle bekende netwerkfabrikanten, en zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit vlak.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar netwerk, met voldoende capaciteit, tegen een scherpe prijs? Schakel ons dan gerust in voor een advies! De door ons geadviseerde oplossingen zijn verkrijgbaar via uw eigen leverancier of een partner uit ons netwerk.

Meer informatie over onze WiFi oplossingen:

WiFi Marketing

Een WiFi netwerk voor bezoekers is een absolute vereiste in deze tijd. Consumenten willen eenvoudig en gratis met hun smartphone, tablet of laptop het internet op kunnen. Maar hoe verzorgt u dit? Bij Evolve Mobile helpen wij u bij de keuze voor een juiste WiFi inrichting maar we gaan verder dan dat.

Met onze nieuwe innovatieve oplossingen helpen wij u om relevanter te communiceren met uw bezoekers en hen te bereiken via hun smartphone, tablet of laptop. Wij creëren voor u een communicatiekanaal zodat u in contact kunt komen met bezoekers, verschaffen inzichten middels analyses en helpen u indien gewenst aan een nieuw verdienmodel.

Wilt u meer weten over onze visie op WiFi Marketing?

Vraag dan hier vrijblijvend onze gratis Whitepaper aan.

Whitepaper download

Meer informatie over onze oplossingen op het gebied van WiFi Marketing:

WiFi Marketing (Guest WiFi, Monetization & Branding)

IT Security

Met alle hedendaagse risico’s op het gebied van cybercriminaliteit, reputatieschade en het verlies van gevoelige informatie stijgt de behoefte naar goede securityoplossingen. Evolve erkent het belang van goede beveiliging, en helpt u graag bij de keuze voor de juiste oplossingen op het gebied van IT-security. Hierbij kijken wij naar traditionele domeinen zoals IT-netwerken en werkplekken, maar ook naar mobiele apparaten en andere connected devices welke autonoom opereren.

Meer informatie over onze oplossingen op het gebied van IT Security: 

Geïnteresseerd in onze oplossingen ?