Relevante en efficiente communicatie voor uw klanten: Bee Relevant!

Relevante en efficiente communicatie voor uw klanten: Bee Relevant!

Eindelijk is het dan zover, vol trots mogen we bekend maken dat vanaf 1 Februari Bee Relevant een feit is! Met Bee Relevant gaan wij bedrijven helpen om nog meer betekenis te geven aan de relatie met hun partners, klanten en potentiële klanten. Dit doen we op een manier die kenmerkend is voor Evolve, en uniek in de markt. Meer hierover lees je in dit artikel.

 

De Juiste Boodschap op het Juiste Moment

Veel bedrijven hebben door hun drukke agenda, en beperkte capaciteit, problemen met het onderhouden van goed en regelmatig contact. Door de waan van de dag komen zij er niet aan toe hun doelgroep regelmatig op de hoogte te houden. Dit is een van de problemen welke we gaan adresseren. Bee Relevant maakt het namelijk mogelijk je boodschap ver vooruit in te plannen, en zelfs een reeks van opeenvolgende berichten op te bouwen in de vorm van een campagne. Hierdoor houd je meer tijd over om persoonlijke aandacht aan je klant te besteden, of in je bedrijf te steken.

Een tweede pijnpunt dat we oplossen is dat van relevantie. Veel van de informatie die bedrijven versturen wordt verzonden in digitale vorm, danwel per e-mail, social media of de website. Het probleem hiermee is dat er vaak een “one-size-fits-all” tactiek wordt gehanteerd. Een algemeen bericht dat voor iedereen een beetje interessant is, en dus eigenlijk voor niemand echt voldoet. Met Bee Relevant heb je een oplossing in huis die het mogelijk maakt informatie vorm te geven op basis van voorkeuren en interesses.

Niels Aarts – Bee Relevant en Evolve Mobile over het toenemende belang van relevantie:

We worden overspoeld met boodschappen in de hedendaagse maatschappij, iedere dag neemt het aantal berichten toe, en de relevantie ervan af. Door de opkomst van social media en mobiele apps is de strijd om aandacht steeds heviger geworden. De ontvanger op zijn beurt sluit zich steeds makkelijker af, waardoor het enige dat nog helpt relevantie is.  Maar hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap relevant is? Daarmee gaat Bee Relevant je helpen!

De Drie Pijlers van Bee Relevant

Bee Relevant is ontwikkeld om drie veel voorkomende communicatie uitdagingen te adresseren. Graag leggen we je kort uit welke uitdagingen dit zijn, en waar je ons dus het best inzet.

Nieuwe klanten en meer omzet

Nieuwe klanten binnenhalen is de grootste uitdaging van ieder bedrijf. Vaak zijn er genoeg kansen maar lukt het niet om potentiële klanten te veranderen in kopers. De reden is vaak dat een eerste contact niet of te weinig wordt opgevolgd. Met Bee Relevant maken we dit proces eenvoudiger en minder tijdrovend. Op die manier wordt de kans groter dat potentiële klanten veranderen in kopers en haal je consistent meer nieuwe klanten binnen.  Ook helpen we je om jouw producten of diensten onder de aandacht te houden bij bestaande klanten, hierdoor mis je geen enkele verkoopkans!

Onder de aandacht blijven

Met Bee Relevant maken we het super eenvoudig om in contact te blijven met je huidige klanten en partners. Hierdoor kun je hen op regelmatige basis op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Dankzij Bee Relevant zorg je ervoor dat je constant onder de aandacht blijft. Of het nu gaat om het delen van kennis binnen je organisatie, of het creëren van aandacht voor een product of dienst, met Bee Relevant verliezen jouw klanten en partners je geen moment uit het oog!

Een betere klantervaring creëren

Tevreden klanten ontstaan wanneer je ze een optimale ervaring biedt. Superbelangrijk hierbij is de communicatie. Met Bee Relevant verhogen we jouw service, en de klanttevredenheid van je klanten.

Wanneer is de afspraak gepland? Hoe gaat het in zijn werk en wat kan de klant verwachten? Hoe staat het ervoor? Allemaal vragen die een impact hebben op de klantervaring. Door deze op tijd te beantwoorden kan je een zorgeloze ervaring bieden, en is de kans groter dat de klant terugkomt en jouw bedrijf aanraadt aan een ander. Met Bee Relevant helpen we je om eenvoudiger en beter met je klanten te communiceren. Op die manier krijg jij meer tevreden klanten die graag nog eens bij je terugkomen.

Ondersteuning op Maat

We hebben ervoor gekozen om Bee Relevant aan te bieden in drie vormen, waardoor we een oplossing op maat kunnen bieden. Welke vorm je ook kiest, je krijgt toegang tot alle functies en we beperken je niet in het gebruik. Voor een vaste prijs per maand, met zoveel medewerkers als je wil, voor zoveel klanten als je wil. De drie varianten zijn samengesteld op basis van jouw zelfstandigheid. Zo is er altijd een Bee Relevant pakket dat bij jou past.

De volgende pakketten zijn vanaf 1 februari beschikbaar:

  • Solitary Bee Als solitary bee werk je het liefst zelfstandig. Jij hebt een eigen marketing- of communicatieafdeling, maar kunt wel een goed hulpmiddel gebruiken. Met dit pakket heb je voor een vast bedrag per maand toegang tot je eigen omgeving en recht op technische ondersteuning. Wij helpen je op pad met de inrichting en je eerste ideeën. Mocht je in een later stadium toch advies of extra hulp nodig hebben dan zijn we uiteraard bereikbaar.

 

  • Bumble Bee Als Bumble Bee werk je graag in groepen, en geloof je in samenwerken. Dit pakket is met name geschikt wanneer je parttime capaciteit hebt op het gebied van marketing en communicatie, of een kleinere organisatie bent. Naast onbeperkte toegang tot dit pakket geven we je hierbij elke maand 6 uur aan ondersteuning. Hoe jij deze inzet is geheel aan jou. We voeren taken binnen het pakket voor je uit, of optimaliseren jouw omgeving en het gebruik van het pakket. In de laatste vorm denken we bijvoorbeeld samen na over de juiste boodschap, nieuwe communicatie uitdagingen die je wil tackelen, of analyseren we het gebruik van het pakket voor je. Voor kleinere organisaties kunnen we zelfs het grootste gedeelte van de uitvoerende taken voor onze rekening nemen binnen dit pakket.

 

  • Honey Bee De Honey Bee is een ijverige bij, maar komt niet alleen. Met Honey Bee krijg je namelijk een volledige bijenkorf, een legertje aan helpers! Dit pakket is geschikt voor bedrijven die geen capaciteit hebben op het gebied van marketing en communicatie, maar hier wel het belang van inzien. Wanneer je kiest voor Honey Bee wordt al het werk voor je uit handen genomen. We richten de omgeving voor je in, maar voeren ook de taken voor je uit, analyseren de resultaten en houden alles voor je bij. Op regelmatige basis hebben we contact met je om te kijken wat er speelt, en koppelen we onze bevindingen bij je terug.

 

Leer Alles over onze Bijen

Ben je benieuwd geworden naar Bee Relevant? Dan vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek wat onze bijen voor jou kunnen betekenen! In een vrijblijvend gesprek leggen we uit hoe Bee Relevant werkt, analyseren we de manieren waarop je communiceert, en laten we je zien waar wij van toegevoegde waarde zijn binnen jouw bedrijf. Vanaf 1 Februari openen wij de deuren van onze bijenkast, maar mocht je eerder vragen hebben dan kun je ons natuurlijk al contacteren via e-mail of op 040-3041365.

In de komende periode zullen we jullie uiteraard op de hoogte houden van meer nieuws en zal onze website online komen.