In de afgelopen jaren hebben wij ons met Evolve Mobile en Evolve Services gericht op innovatieve producten die ons dagelijks leven makkelijker maken, en bedrijven helpen bij het realiseren van een hogere klanttevredenheid en omzet. Met Evolve Mobile was onze slogan dan ook niet voor niets “improving the way companies interact with consumers”. Om deze slogan verder kracht bij te zetten gaan we in 2018 aan de slag met iets totaal nieuws en verrassends; een communicatieoplossing voor bedrijven die klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan.

 

Klantcontact en het verbeteren van effectiviteit

Mensen worden overspoeld door berichten en notificaties waardoor het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om onder de aandacht te komen. Hierdoor wordt de het steeds belangrijker om relevant te communiceren. Daarnaast is het noodzakelijk dat je jouw netwerk of doelgroep op de hoogte houdt en klantcontact opvolgt. Je zal dus op het juiste moment, met de juiste boodschap moeten komen. Maar hoe doe je dat als je slechts beperkte kennis, tijd en middelen hebt? Dat is een vraag die veel bedrijven bezighoudt, welke wij vanaf dit jaar voor jullie gaan beantwoorden!

 

There is something about bees

Om jullie te helpen hebben wij ons laten inspireren door de natuur, want met al onze kennis en intelligentie blijft er nog voldoende over om te leren van de wereld om ons heen. Een diersoort die hierbij al snel in het oog sprong was de bij. Want wist je dat deze dieren niet alleen hard werken, maar ook nog eens super efficiënt zijn en goed samenwerken? Wat we precies kunnen leren van bijen, en wat dit te maken heeft met onze nieuwe dienst, leren we je binnenkort. Maar voor nu moet je weten dat deze buzzende diertjes onze nieuwe vrienden zijn geworden!

 

Stay tuned for more

In de komende weken zullen we met jullie delen in welke vorm dit plaats gaat vinden, en onze bedrijfsnaam en het logo onthullen. Volg ons dus om te weten te komen wat we van plan zijn, en te leren hoe jij jouw organisatie effectiever en efficiënter laat communiceren. Mocht je in de tussentijd vragen hebben dan kun je gerust contact met ons opnemen.