Bedrijfsprofiel

Evolve Mobile is met een breed palet aan diensten actief in diverse Business to Business en Business to Consumer sectoren. Samen met onze toonaangevende technologie partners adviseren en begeleiden wij bedrijven in verschillende fasen van hun evolutie naar een klantgerichte organisatie waarbij mobiel centraal staat.

Daarnaast bedienen wij ondernemend Nederland via Evolve Services met onze Business Development Services. Deze stellen u in staat te excelleren op technologisch, commercieel en marketing vlak.

Missie

Bij Evolve Mobile maken we organisaties intelligenter door ze te voorzien van de juiste inzichten en contactmomenten met hun doelgroep. Wij stellen hen in staat klantervaringen en het aankoopproces van prospects en klanten te verbeteren of beïnvloeden. Om hierin succesvol te zijn is relevantie van groot belang.

Visie

Wij geloven dat de juiste boodschap (op het juiste moment en locatie) een verhoging van de omzet, loyaliteit en klanttevredenheid tot gevolg heeft. Al onze oplossingen doen dan ook precies dat! Essentiële middelen in dit proces zijn: mobiel, business intelligence, social media en (de draadloze toegang tot) het internet.

Onze partners

Label

Nieuws en Blog Posts

Leer van onze experts.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen ?

Schrijf u dan hieronder in

Don't Be Shy. Get In Touch.

Geïnteresseerd om met ons te werken ?

Stuur ons dan een mail of vul het contact formulier in en we zullen z.s.m. contact met u opnemen !